Mitä retkiruokakurssilla oikein tehdään?
Retkiruokakurssi lähtee perusteista. Opit samalla itse tehden ruuan kuivaamisen salat sekä miten ruuat saa säilymään vaikka viikon vaelluksen ajan. Käymme myös läpi ravinnon merkitystä retkeilijälle ja perehdymme energian kulutukseen. Testailemme Venlamaisia retkiruokareseptejä nokipannukahvia unohtamatta. Luonnossa herkuttelu on kivaa ja helppoa.
Kurssin pääkohdat ovat:
- Retkiruuan ja raaka-aineiden kuivaaminen
- Energian kulutus vaelluksella
- Tutustumme erilaisiin retkikeittimiin
- Ulkona nuotiolla ja/tai retkikeittimillä kokkaaminen
- Helpot ja maukkaat menut
- Venlamaiset reseptit
- Work shop-tyyppinen opiskelu
Seuraava retkiruokakurssi järjestetään maaliskuussa 2018 viikonloppukurssina
Aika: 23.-25.3.2018 (pe klo 18 - su klo 15)
Paikka: Linnavuoren Eräkeskus, Masku
Perjantai ilta opiskellaan sisätiloissa ja lauantai sekä sunnuntaina myös ulkona.
Hinta: pelkkä kurssi (n. 8 h) 97 € ja koko Venla viikonloppu yöpymisineen ja retkineen 197 €.
Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, perusraaka-aineet ja Venlojen retkiruuan kuivausoppaan e-kirjana.