Haluaisitko vinkkejä miten taklata vaelluksella omat ruoka-aineallergiasi ja haasteesi?
Kaipaatko vaihtelua partiokauppojen valmisruokiin?
Miten tavallisesta tylsästä valmispastapussista tuunataan todella herkullinen retkilounas?
Mitä Venlojen retkiruokakurssilla oikein tehdään?
Venlojen retkiruokakurssi lähtee perusteista. Opit samalla itse tehden ruuan kuivaamisen salat, sekä miten ruuat saa säilymään, vaikka viikon vaelluksen ajan. Käymme myös läpi ravinnon merkitystä retkeilijälle ja perehdymme energian kulutukseen. Testailemme Venlamaisia retkiruokareseptejä ja rakennamme jokaiselle sopivan päivämenun. Lisäksi tutustumme erilaisiin retkikeittimiin aina risukeittimistä monipolttoaine keittimiin. Tämä koko päivän mittainen retkiruokailun tehopaketti antaa jokaiselle Venlalle mahdollisuuden tulla omien vaellustensa gourme-kokiksi. Luonnossa herkuttelu on kivaa ja helppoa.
Kurssin pääkohdat ovat:
- Retkiruuan ja raaka-aineiden kuivaaminen
- Energian kulutus vaelluksella
- Tutustumme erilaisiin retkikeittimiin risukeittimistä monipolttoainekeittimiin
- Ruoan säilyvyys
- Helpot ja maukkaat menut
- Venlamaiset reseptit
- Work shop-tyyppinen opiskelu
Seuraava retkiruokakurssi järjestetään huhtikuussa 2025
Aika: 5.4. klo 10-18
Hinta: 197 € (sisältäen varausmaksun 50 €)
Kurssin hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin sähköisenä, perusraaka-aineet, lounaan sekä kahvi/tee taukojen aikana.
Määrä: min. 5 hlö, max. 15 hlö
Paikka: Myllärintalo Halinen, Turku (Valkkimyllynkuja 2)