fbpx

Venlojen vaelluksen peruutusehdot

Aina ei asiat mene, niin kuin Strömsössä ja kaikkea voi tapahtua. Mikäli kauan odotettu kurssi tai vaellus ei sinulta onnistukkaan, niin silloin mietitään yhdessä kuinka toimitaan. Lähtökohtaisesti yritetään löytää paras ratkaisu esim. kurssille osallistuminen myöhemmin tai mahdollisesti toiseen tapahtumaan. Mikäli se ei ole mahdollista, niin silloin toimimme alla olevien Venlojen vaelluksen peruutusehtojen mukaan. Muistathan myös huolehtia, että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajan ja/tai matkavakutus.

 

Peruutusehdot koskevat seuraavia kursseja ja tapahtumia: peruskurssi, retkiruokakurssi, EA-kurssi ja yön yli vaellukset.

 

Venlojen vaelluksen verkkokaupassa on normaali verkko-ostoksia koskeva ostohetkestä 14 vrk maksuton peruminen.

  • Jos ilmoittautuja ei aloita kurssia/vaellusta, hänen tulee peruuttaa hänelle varattu kurssi/vaelluspaikka.
  • Peruuttamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla [info (a) venlojenvaellus.fi] viimeistään 30 vuorokautta ennen kurssien alkamista. 
  • Ajoissa peruuttaneille eli 30 vrk tai aiemmin ennen ensimmäistä kurssipäivää/retkeä palautetaan jo maksetun sekä varausmaksun erotus. Varausmaksua ei palauteta.
  • Peruutus alle 30 vuorokauden, mutta yli 15 vuorokautta ennen kurssin alkamista, palautetaan 50 % kurssimaksun ja varausmaksun erotuksesta. 
  • Peruutus 14 vrk - 7 vrk palautetaan 20 % kurssimaksun ja varausmaksun erotuksesta.
  • Alle viikon peruutus ei oikeuta hyvitykseen.
  • Kurssin/vaelluksen keskeyttäminen ei oikeuta hyvitykseen.

Jos kurssia ei pystytä järjestämään (esim. liian vähän osallistujia), Venlojen vaellus palauttaa koko kurssimaksun. 

Venlojen vaelluksen peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi. 

Nämä peruutusehdot ovat päivitetty 1.1.2021.