fbpx

Venlojen Deluxe

Venlojen Deluxe -viikonloppu 29.9.-1.10.2023

Kauan kaivattu Venlojen Deluxe -viikonloppu on tulossa! Deluxe sisältää kahden päivän vaelluksen Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistossa hotelliyöpymisillä. Tällä kertaa yövymme ylellisesti lakanoiden välissä uniikissa pikkuhotellissa Forssassa, joka on varattu vain Venlojen käyttöön kyseisenä viikonloppuna. Jotta Deluxe kokemus olisi mahdollisimman täydellinen, niin hintaan sisältyy myös viikonlopun ateriat, jotka on valmistettu lähellä tuotetuista sesongin raaka-aineista. Perjantaina ja lauantaina on mahdollisuus saunoa hotellin saunassa. Lauantai illan kruunaa maittava illallinen. Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa olla nopea!

Liesjärven kansallispuisto kutsuu meitä lauantaina kauniine järvimaisemineen ja metsineen nauttimaan syksyisestä luonnosta. Tältä reissulta mukaan saattaa tarttua vielä joku sienikin illalliselle. Sunnuntaina Torronsuolla pääsemme kokemaan pitkospuilla kävelyn Suomen syvimmän suon päällä. Torronsuon aava suomaisema antaa katseelle tilaa vaeltaa ja rauhoittaa kiireisenkin Venlan. Torronsuolla voit päästä maistelemaan myös karpaloita.

 venlojenvaellus torro  Eraopas johdattaa kohteiden salaisuuks iin ja erityispiirteisiin seka historiaan. Ymmarrat asioita aivan uudella tavalla. Tervetuloa Luppon opastetuille retkille

VAELLUKSEN OPPAAT

Vaelluksen oppaina toimivat venlaopas Jenni Korhonen ja vierailevana paikallisoppaana erä- ja luonto-opas Tarja Jaakkola. 

 

MATKUSTUS

Tapaamme Hyvinvointihotelli Lupossa Forssassa perjantaina 29.9., saapua voit klo 17 alkaen oman aikataulusi mukaan. Luppo sijaitsee osoitteessa Kutomonkuja 2 A 1 (3 krs.), 30100 Forssa noin 15 min. kävelymatkan päässä Forssan linja-autoasemalta. Suosimme kimppakyytejä tai julkista liikennettä. Forssaan pääset helposti linja-autolla etenkin Turun, Helsingin ja Porin suunnalta. Autamme tarvittaessa kimppakyytien järjestämisessä. Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina kello 15. 

 

MAJOITUS

Viikonlopun aikana majoitumme Hyvinvointihotelli Lupossa 1-2 hengen huoneissa. Hyvinvointihotelli Luppo on uusi tunnelmallinen ja uniikki pikkuhotelli kauniissa tehdasmiljöössä Loimijoen varressa Forssassa. Hotellissa on seitsemän 1-2 henkilön huonetta ja viihtyisät oleskelutilat, jotka ovat vain hotellivieraiden käytössä. Venlat voivat treenata perjantaina veloituksetta upealla kuntosalilla liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Venlat voivat treenata perjantaina veloituksetta upealla kuntosalilla liikuntakeskuksen aukioloaikoina, hyvinvointikeskuksesta voit varata myös omakustanteisesti erilaisia hoitoja perjantaille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rentoutuskellunta suola-altaassa tai Neurosonic-rentoutustuolin hieronta työviikon päätteeksi? Molempina iltoina on mahdollisuus myös saunomiseen Lupon omassa saunassa. Kietoudu saunan jälkeen Lupon kylpytakkiin ja nauti hetki luppoajasta.

Luppo 

OSALLISTUJAMÄÄRÄ

6-10 + 2 opasta. Deluxen toteutumisen edellytyksenä on vähintään 6 osallistujaa.

 

HINTA

435 €/hlö, osallistusmismaksu erääntyy maksettavaksi noin viikko ennen vaelluksen alkua. 

 

HINTA SISÄLTÄÄ

 • Oppaiden palvelut vaelluksen aikana
 • Retkisuunnitelman ja turvallisuussuunnitelman
 • Pakkauslistan
 • Kahden yön yöpymisen hotelli Lupossa 1-2 hengen huoneissa
 • Kuntosalin käytön ja saunomisen
 • 2 x hotelliaamiainen, 2 x lounaseväät, 1 x kevyt iltaruoka, 1 x illallinen ja 2 x iltapala
 • Oppaalla on mukana oppaan varusteet, kuten ensiaputarvikkeet, kartat, GPS jne.
 • Verot

 Matkanjärjestäjänä toimii valtuutettu matkanjärjestäjä Hyvinvointihotelli Forssan Luppo Oy. 

 

SINULLA TULEE OLLA MUKANA

 • Päiväreppu, istuinalusta
 • Muki, lusikka ja lautanen
 • Juomapullot (yht. noin 1,5 litraa)
 • Vaellukseen sopiva vaatetus ja tukevat kengät
 • Taukotakki tai lämmin paita
 • Henkilökohtaiset yöpymisvarusteet hotelliin ja mahdolliset vaihtovaatteet
 • Halutessasi pientä evästä

  

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Jenni, puh. 044 561 3240 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuminen 19.9. mennessä. 

venlojenvaellus kyynara