fbpx

 

Mikä on Venlojen vaellus - peruskurssi?

Lennu tuletAloitamme tutustumalla retkeilyn saloihin eläväisellä illalla. Kokeilemme erilaisia varusteita asiantuntijoiden avustuksella. Juomme kupit kahvia ja illan jälkeen olemme teoriatasolla riittävän hyvin varustettuja.

Toisella kerralla tapaamme esim. Pyhän Katariinan polun tai Kattilan parkkipaikalla. Opettelemme säätämään rinkat selkään sopiviksi. Siitä lähdemme tekemään pienen patikan. Nuotiolla fiilistelemme ja nautimme eväitä. 

Kolmannella kerralla meillä on jo tietoa ja taitoa. Käytämme karttaa ja kompassia sekä kokoamme myrskykeittimen. Teemme mukavan patikan ja päädymme iltanuotiolle.

Lopuksi vaeltamaan pääsemme sopivasti omaksutuilla tiedoilla. Saamme varusteluettelon. Puuttuvien tarvikkeiden vuokraamisessa, lainaamisessa tai hankkimisessa me olemme apunasi. Oikeastaan tarvitset ennakkoon vain hyvät jalkineet ja ulkoiluun sopivat vaatteet. Lähes kaikki muu järjestyy. Sinun ei tarvitse miettiä mitä syödä, taikka miten valmistaa ateriat. Me olemme miettineet kaiken sen valmiiksi sinulle.

Tämän kurssin jälkeen osaat viedä perheesi tai ystäväsi luontoon kokemaan jotain erilaista. Voit myös hioa taitojasi alati kasvavassa Venla-yhteisössä, turvallisesti ja elämästä nauttien. 

 

Seuraava Venlojen vaelluksen peruskurssi on keväällä 2020.

Espoo: 3 kertaa, pe 20.3, su 22.3, la 18.4 ja loppuvaellus 25-26.4.  (max 12 hlö)

Turku: 3 kertaa, ma 30.3, ma 6.4. ja ma 27.4. ja loppuvaellus 2-3.5. (max 10 hlö)

Janakkala: 3 kertaa ti 31.3, ti 7.4. ja ti 21.4. sekä loppuvaellus 2.-3.5. (max 10 hlö)

Hinta: 257 €

Hinta sisältää: oppaan palvelut, n. 9 h opetusta + vkl vaellus, kurssimateriaalin sekä vaelluksella majoitteet ja ruuanvalmistusvälineet polttoaineineen.

PERUUTUSEHDOT 

VERKKOKAUPPAAN

 

Lue asiakkaiden kokemuksista mm. peruskurssista